Sana Academy

 

 

 

 

"Jag har utvecklat mig att bli den coach jag själva vill ha... Nu kan du kopiera mig och ta genvägen via våra utbildningar /Hanna"

Välkommen till vårt SANA Academy

Hösten körde vi igång vår första och efterlängtade utbildning i vårt coach-koncept Sana Lifestyle Ready To Coach. Våren 2018 är det dags för vår tredje utbildning i Sanayoga Ready To Lead. Oavsett vilken av våra utbildningar du väljer utgår de alltd ifrån dig själv. Därför passar de lika bra för dig som redan är coach/lärare eller bara vill utveckla din egen träning/hälsa/livsstil.
Med ambitionen att säkra kvalitet håller vi nere antal elever per utbildning, anmälan sker via formulär plus intervju. Via Human Finans kan du även ansöka om räntefri delbetalning.


Sana Lifestyle - Ready to Coach 1 (info och anmälan här...)


Sanayoga - Ready to Lead (Info och anmälan här...)


Detta är två separata diplomerande grundutbildningar som när de erbjuds löper över ca ett halvår, uppdelade i grundblock. Godkänd elev kan titulera sig Sanayoga Trainer eller Sana Lifestyle Trainer. Därefter är ambitionen att erbjuda möjlighet till påbyggnad för certifiering när underlaget tillåter detta.

"LÄR DIG HUR DU SKALL TÄNKA, INTE VAD DU SKALL TÄNKA"

Grunden är alltid du själv, du är din första och främsta elev. Nyckeln i vårt koncept är att vara en bra förebild. Vår mål är att lära våra elever HUR man skall tänka, inte VAD. Därför vill vi lära dig att efter bästa förmåga lägga stort fokus på dig själv och din hälsa. Det ger dig dessutom stor fördel den dag du ev. börjar dela med dig av din kunskap till andra. Vi kan ju aldrig ge någon annan mer än vi själva har. Oavsett om du går utbildning inom coaching eller yoga kommer du att förstå att det inte är DU som skall ställa diagnos på dina kunder. Ditt jobb är att lotsa kunden fram till att själv se sina svagheter och därifrån ta steg för att stärka dem.

Förutom tiden i centret läggs mycket tid på egen träning hemma. I centret varvas föreläsningar med praktiskt arbete där yogautbildningen självklart handlar mycket om att förstå kroppens signaler. I coachutbildningen får varje elev framför allt lära sig mer om länkarna som bygger en frisk livsstil. Det man kommer att inse är att kosten ofta är en sekundär länk som balanseras när man får balans i andra länkar... 

Målet är att lära sig förstå kroppen som en helhet samt att säkert och effektiv kunna vägleda elever/klienter oavsett om det är för att utveckla hälsa eller för att balansera problem, ohälsa, skador och andra obalanser. Hanna lär dig dels de åtta länkar som bygger vårt koncept och kanske ännu viktigare... Hur de samspelar för att ge klienten optimalt resultat. 
Exempel på ämnen finns med i ena, andra eller båda utbildningarna:

  • Vad är Sanakonceptet
  • Näringslära
  • Postural Funktionell Träning
  • Behandling av klient
  • Återhämtning efter skada
  • Sömnträning
  • Andningsträning
  • Detox
  • Det viktigaste om vatten
  • m.m..

Vår vision om stegen inom Sanayoga är följande:

1. SANAYOGA READY TO LEAD (6 block)
2. READY TO COACH 1 (5 block)
3. CERTIFIED SANAYOGA TEACHER (1 helg, fre-sön)

Planerade steg inom Sana Lifestyle Coach är följande:

1. SANA LIFESTYLE READY TO COACH 1 (5 helgblock)
2. SANA LIFESTYLE READY TO COACH 2 (mer info kommer)
3. CERTIFIED SANA LIFESTYLE COACH (mer info kommer)

Visst låter det spännande? Vi jobbar för fullt med att få ut mer info här på vår hemsida så kom tillbaka med jämna mellanrum...

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.