Sana Academy

 

 

 

 

"Jag har utvecklat mig att bli den coach jag själva vill ha... Nu kan du kopiera mig via våra utbildningar /Hanna"

Välkommen till vårt SANA Academy

I vårt center erbjuder vi för tillfället två lite längre utbildningar, Ready To Start och Ready to Coach som båda lär dig leda och coacha dig själv. Båda utbildningar hänger ihop, om du inte redan gått någon av dem rekommenderar vi att du börjar med Ready to Start. Det optimala är att göra dem direkt efter varandra vilket innebär att man förkovrar sig under ett helt år. Men det går självklart bra att ha uppehåll mellan dem.


Grunden är alltid du själv, du är din första och främsta elev. 

Nyckeln i vårt koncept är att vara en bra förebild. Vår mål är att lära våra elever HUR man skall tänka, inte VAD. Därför vill vi lära dig att efter bästa förmåga lägga stort fokus på dig själv och din hälsa. Förutom tiden i centret läggs mycket tid på egen träning hemma. 

Målet är att lära sig förstå kroppen som en helhet samt att säkert och effektiv kunna vägleda dig själv oavsett om det är för att utveckla hälsa eller för att balansera problem, ohälsa, skador och andra obalanser. Hanna lär dig dels de åtta länkar som bygger vårt koncept och kanske ännu viktigare... Hur de samspelar för att ge klienten optimalt resultat. 


Visst låter det spännande? Välkommen att ta ett steg till den bästa versionen av dig själv!
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.