VÅRT SANA TEACHER TEAM

Hanna Larsson om vårt Sanayoga Teacher Team
Centrets egna lärare är handplockade utifrån sin personlighet, kunskap och livserfarenhet. Men kanske framför allt för deras vilja att föra vidare den väg till hälsa som jag själv brinner för. Alla utbildas regelbundete individuellt eller i grupp av mig Min livsfilosofi är att vi är under ständig utveckling och aldrig fullärda. Hos oss värderas kunskap och personlighet högt, vi har en perfekt mix av detta i vårt team där du säkert hittar en lärare som passar dig. Tveka aldrig att fråga någon av oss om något du undrar över eller vill ha hjälp med, vi finns för att hjälpa dig i din utveckling till en friskare livsstil. Läs mer om var och en av oss nedan...

Hösten 2016 tog vi ett nytt steg och började erbjuda extern utbildning. Dessa vänder sig till andra friskvårdsanläggninar, idrottsföreningar, hälsoinspiratörer på företag eller personer som vill fördjupa sin egen kunskap och som på sikt är intresserad av att börja undervisa. Vi presenterar godkända elever längst ner på denna sida.


Hanna Larsson

Jag har arbetat med träning och hälsa i mer än 25 år. Är delägare i centret samt yogalärare, personlig tränare, näringsterapeut och livsstilscoach. För mig är yoga optimal funktion i min fysiska kropp och reflektion i mitt sinne. Så välbalanserad att den räcker som enda träning om jag inte hittar tid för annan. Perfekt för mig med fulltecknade dagar som kräver min tid och att jag är vältränad, pigg samt fylld av energi.

 


Emma Forsman

Jag heter Emma Forsman och kom i kontakt med yoga 1999-2000 och hade detta då som komplement till min övriga träning (spinning, cykling, löpning och styrketräning). Efter många år av ryggproblem följde jag Hannas råd om att växla över till 100% yoga och blev på så sätt av med alla problem. Det är en fantastisk känsla att kunna röra sig helt obehindrat och känna lyckan i hela kroppen efter ett svettigt yoga pass! Jag har yogat mig genom två graviditeter (2007 och 2010) och fortsatt att följa alla Hannas goda råd både vad gäller träning och näring. Att laga och äta god mat är ett stort intresse och de senare åren har jag gått över till att äta 100% raw, vilket passar mig alldeles perfekt. Att snabbt kunna fixa till god mat, äta i stora mängder och samtidigt känna mig full av energi är underbart! Jag är medförfattare till boken ”Raw på rätt sätt” och är även med på Hannas och Petters yogaretreats som rawfood kock.


Johanna Brobäck

Jag heter Johanna Brobäck och jag brinner för hälsa. Jag började som yogalärare 2005 och för Hanna och Petter våren 2012. Första gången jag kom i kontakt med yoga var i Australien 1998 och redan då fick jag en känsla av tillhörighet med denna fantastiska form av träning! Yoga innehåller verkligen allt! Jag känner mig stark, energisk, lycklig, lugn, medveten och tillfreds. När smärtan mellan skulderbladet eller i ländryggen gör mig påmind så vet jag att det gått alldeles för lång tid mellan yogapassen och det är dags för skärpning! Att få komma till Sana Yoga och Näringscenter och träna, stärker själen och att dessutom få lära ut till fantastiska elever är värt guld! Yoga är lika med glädje och att mötas av Hanna och Petter är dubbel glädje! Vi ses på mattan.


Helén Langeland

Jag har arbetat som sjukgymnast i snart 20år. Jag kom i kontakt med yoga första gången 1995 och tränade då kundaliniyoga och yoga Nidra under några år. Tränade senare gravidyoga men slutade sedan av olika anledningar. Jag sökte mig tillbaka till det lugn och den glädje som yogan alltid har gett mig och 2010 började jag träna yoga på Sana Yoga Näringscenter. Jag blev fast direkt och upplevde en helt ny fysiskt krävande yoga som jag inte upplevt tidigare. En fantastisk träningsform för både kropp och sinne, där man måste släppa sin prestation och acceptera sig själv precis som man är vid varje träningstillfälle. Yogan gör mig glad ,stark, full av energi och lär mig tålamod. På yoga näringscentrum möts jag varje gång av värme och laddas med positiv energi. Tack (Hanna och Petter) för att jag får vara en del av er verksamhet.


SANAYOGA UTANFÖR CENTRET I JÖNKÖPING:

Ort: Hjo
Diplomerade: Tove van der Weegen
samt Mark van der Weegen
Nivå: Sanayog Redy To Lead
Hemsida: naturligtstark.se 


 

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.