Recept

Våra recept är till för att hjälpa dig att äta nyttigare och balansera din vikt och hälsa. Alla våra recept är växtbaserade, innehåller inget animaliskt, gluten eller mjölkprodukter. Recepten är enkla att göra och innehåller naturliga ingredienser. Tanken är att du ska äta recepten precis som de är men du kan även kombinera dem med annan mat om du önskar. Du får bästa effekt om du köper ekologiska och färska livsmedel men oavsett form är det alltid bättre att äta mer frukt och grönt än inte alls. Så köp det som för tillfället fungerar för dig och det du kan få tag i.

Med bra kostrutiner balanseras vikt, muskeltonus, huden får lyster, håret blir blankare, immunförsvar stärks och energi och vitaltet ökar. Våra recept ger kroppen verktyg att göra sitt dagliga arbete utan någon stress. Testa dig fram men prova gärna att under en vecka äta enbart utifrån våra recept för att känna skillnaden. Du kan välja att inspireras genom både videos och recept i textform.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.