PT-Yoga

PERSONLIG TRÄNING, PT SANAYOGA

Perfekt för dig som vill ha en funktionell, stark, rörlig och balanserad kropp. Optimalt sätt att bli av med värk, smärta och obalanser och att få ut mer av sin nuvarande träning?

Sana Personlig träning - ger bästa och snabbaste resultat. Du får hjälp av Hanna Larsson och hennes mer än 20 års erfarenhet av träning och nutrition. Som utbildad Personlig Tränare och Yoga lärare har hon specialiserat sig på obalanser och skador. Hanna har en helhetssyn på hälsa, träning och livsstil och vet att samspelet mellan hur du står, går, sitter, rör dig, tränar, äter, sover, jobbar, stressar, tänker starkt påverkar din hälsa och ditt liv. För information har Hanna själv skolios och har två diskbråck från tidigare träningsformer. Något hon idag är helt problemfri ifrån.

När Hanna träffar dig för första gången gör hon en analys av din livsstil. Hon tittar på din hållning, rörligheten i muskler och leder samt förmågan hos kroppens olika delar att jobba tillsammans som en enhet. Med hänsyn tagen till närings- och sömnvanor samt mentala aspekter utarbetas sedan det optimala upplägget för just dig. Tillsammans formulerar ni kortsiktiga delmål och ett mer långsiktigt mål att jobba mot. Fokus ligger i första hand på att ta hand om eventuella skador, smärttillstånd och obalanser i kroppen – sedan är det upp till dig. För att komma ihåg sina unika övningar filmar Hanna ofta dessa med elevens mobilkamera.

Bokning sker i vår reception via besök eller telefon 036-184950.

Vi erbjuder följande alternativ:

PT-YOGA, 1 TILLFÄLLE 60min, 1 000KR
När du bokat din första PT-tid får du maila Hanna en beskrivning av "nuläget" samt "syftet" med din Personliga Träning. Det ger henne en bild av hur hon på bästa sätt kan hjälpa dig. På klassen får du grundläggande övningar att träna på. Ofta fram tlll nästa möte om man går regelbundet på PT-yoga.

PT-YOGA "DUO", 1 TILLFÄLLE 60min FÖR TVÅ PERSONER, 1 600KR
När Ni bokat Er första PT-tid får Ni maila Hanna en beskrivning av "nuläget" samt "syftet" med Er Personliga Träning.

PT-YOGA 5-KORT, 5 TILLFÄLLEN, 4 000KR
När du bokat din första PT-tid får du maila Hanna en beskrivning av "nuläget" samt "syftet" med din Personliga Träning. Det ger Hanna en bild av hur hon på bästa sätt kan hjälpa dig. På klassen får du grundläggande övningar att träna på till ditt nästa bokade besök.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.