Bok - Raw På Rätt Sätt!

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

Vår första bok!

Vill du må bättre och hitta en balans i livet som påverkar både kropp och själ? 
Då är ”Raw food på rätt sätt” den kockbok du letar efter. Med stor kunskap och enkelhet delar systrarna Hanna Larsson och Emma Forsman med sig av recept och tips från sin egen vardag. Det här är boken de själva saknat för att visa kunder och andra hälsointresserade hur fantastiskt gott och enkelt det är att äta raw food. Recepten passar såväl vuxna som barn och titeln syftar till att ingredienserna är rätt kombinerade för optimalt näringsupptag. 

Hanna Larsson är näringterapeut, livstilscoach och yogalärare. Hon brinner för att hjälpa människor att uppnå ett friskare liv och en perfekt hälsa. Driver Yoga och Näringscenter i Jönköping tillsammans med sin make Petter Larsson.

Emma Forsman lever med raw food som livsstil. På Yoga och Näringscenter är hon yogalärare, raw foodinspiratör och kock på utlandsretreats. Emma gillar att experimentera i köket vilket kompletterar storasyster Hannas näringskompetens på ett föredömligt sätt.

Låt systrarnas första bok bli ditt första steg till en friskare livsstil med mer rawfood.

Vi ger ut boken via eget förlag, kontakta oss om du vill sälja den i din butik, gym, yogastudio m.m...

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.