Baspaket Kosttillskott

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

ETT MYCKET BRA BASPAKET TILL ALLA VÅRA KUNDER
Idag är de flesta eniga om att vi inte kan få i oss den näring vi behöver enbart via kosten. Näringsfattiga jordar, stress, husmanskost, snabbmat, miljögifter, mediciner, träning m.m. är faktorer som påverkar. Därför rekommenderar vi alla att skjuta till näring via tillskott. Viktigt att endast välja naturliga prdoukter. I vårt baspaket ingår kosttillskott som ger just en bra grund. Räcker i en månad.

  • MULTIVITAMIN DAILY - Ett multi vitamin/mineralkomplex som kan få kroppens inre organ att fungera optimalt samt göra oss friskare och starkare
  • D3 VITAMIN - Livsviktigt hormon/vitamin som bl.a stärker immunförsvar, skelett och tänder. Detta lider vi brist på i Sverige.
  • PROBIOTIKA - Allt börjar i magen med rätt balans av probiotika bakterier. Här sitter också en stor del av vårt immunförsvar.
  • MAGNESIUM SYNERGI - Viktig mineral för bl.a god nattsömn, ett lugnare sinne, mjuka muskler utan kramp och bättre fungerande mage.

Prata med oss..!
När du handlar av oss kan du alltid vara trygg i att få bra produkter och framför allt rätt dosering. Som standard är Baspaketet anpassat att räcka en månad vilket fungerar bra för de flesta. Vår näringsterapeut kan dock anpassa terapeutisk dos till den som behöver.

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.