AM Gianni Repair Serum

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

(Byter namn till Stem Cell Serum)
Detta reparerande serum bygger upp coh återställer din hud helt naturligt. Genom att använda stamceller från apelsiner kan huden bygga upp sitt kollagen, reparera och förebygga åldrandet. Dessa stamceller tillsammans med SOD (superoxidedismutase) som är en superantioxidant mot åldrandet kan man se stor skillnad i huden på bara 30-40 dagars användade av detta serum. Förutom detta innehåller serumet stor mängd av vitamin C och lavendelolja och sandelträolja som båda är lugnande och uppljusande för huden.

Fördelar:

  • Återhämtar, bygger upp och ljusar upp huden.
  • Fyller ut slapp och "trött" hyd
  • Bleker hudförändringar och annan pigmentering genom regelbunden användning
  • Idealisk för solskadad hud, pigmentförändnringar och mogen hud.

Ej lämplig för: Känslig hud.

För bästa resultat:
Appliceria rikligt på väl rengjord hy. Ta extra på solskador och pigmentförändringar. Använd serumet varje dag morgon och kväll under minst en månad eller längre för att låta hudcellerna påbörja sin uppbyggnadsprocess. Använd serumet som en kur flera gånger om året eller regelbudet 3-4ggr/vecka beroende på dina behov.

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.