AM Gianni Radiant Skin Silk Body Lotion

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

 

Radiant Skin Silk Body Lotion är en lyxig blandning som kommer att göra att din hud  känns fuktig, silkeslen och jämn. Oljorna och örterna i produkten tränger in i din hud och håller den näringsfylld, skyddad och ger dig en underbar glöd.

Annmarie Gianni har utvecklat denna lotion för dem som vill ha en helt ren återfuktning utan kemiska konserveringsmedel. Man har även lagt till örtvatten för att maximera näringstätheten som din hud behöver för att hålla sig frisk och vacker.

Denna body lotion har en doft av Peru balsam, som ger en fantastisk arom liknande vanilj.

(Kan användas på ansiktet men vi rekommenderar den till kroppen p.g.a. dess riklighet och tjocklek. Om du din ansiktshy är mycket torr kan du med fördel smörja lite... vissa personer verkligen älskar att använda den i ansiktet)

Finns i två storlekar, 100ml samt 200ml

Lämplig för:

  • Alla hudtyper 

Fördelar:

  • Jämnar ut och verkligen fuktar din kropp.
  • Gör din hud strålande vacker.
  • Ger näring och skyddar din hud mot miljögifter

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.