AM Gianni Citrus Mint Facial Cleanser

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

Citrus Mint Facial Cleanser

Citrus Mint Facial cleanser har en formula speciellt anpassad för oljig och akne benägen hy, den hjälper dig att behålla ett hälsosamt pH värde och skydda hudens sura yttre barriär. Denna cleanser tar bort smuts, olja och död hud utan starka rengöringsmedel eller kemikalier. Den effektiva blandningen av stöttande näringsämnen och hudrengörande ingredienser hjälper till att rensa tilltäppta porer som annars kan ge ovälkommen akne och blämmor, så du kommer kommer att må perfekt bra på både insida och utsida - vart du än går. Glutenfri och vegan!

Fördelar

  • Rengör djupt, utan starka rengöringsmedel.
  • Balanserar naturliga hudoljor.
  • Hjälper till att kontrollera hudfläckar.

Nyckelingredient:

Melissa officinalis (Citronmeliss) är en vanlig medelhavsväxt i mintfamiljen. Plantan har sitt namn från sin doft av citron och mint!  Dessa löv har antibakteriella-, antioxidant- och antivirusegenskaper, vilket gör den till en perfekt som rengörare av aknebenägen hud.

Idealisk för:

  • Oljig hy
  • Aknebenägen hy
  • Blandhy

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.