AM Gianni Ayurvedic Facial Scrub

Variant
Antal
Slut på produkten i vårat lager.

Denna ansiktspeeling är en exotisk blandning av indiska örter, marockansk lera och andra traditionella örter. Peelingens syfte är att ge näring och återmineralisera huden på bästa sätt genom att ta bort döda hudceller och bygga upp.

Passar alla hudtyper, känslig hy och rosacea.

Den marockanska leran innehåller mängder med mineraler, är renande, gör att huden ser yngre ut, fräschar upp och får huden att stråla. Tar även bort överflödig fett, smuts och toxiner. Bockhornsklöverfrön innehåller mycket protein, vitamin C, niacin, kalium och och ett verksamt ämne som heter diosgenin. Diosgenin är antiinflammatoriskt och lugnande.

För bästa resultat sskall peelingen användas 3-4ggr/vecka. Mixa 1 tsk med 2-3 pump av AloeHerbCleanser och lite vatten i din hand. Massera ansikte, hals och dekolltage. Tvätta av med vatten och torka ansiktet torrt. Därefter ansiktsvatten, serum och olja.

Välkommen till vår nya shop!

Shopen är just nu under uppbyggnad, men du kan redan nu handla!

Vi arbetar för fullt på att få in alla produkter med tillhörande bilder och beskrivningar, men det är inte riktigt färdigt ännu. Vi ber om er förståelse!

Med Vänliga Hälsningar
Petter och Hanna

×
Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.