Kunskapens träd

Allt inom Sana-konceptet handlar om kunskapen om oss själva...

Sitter och skriver denna tanke hemma och idag har det snurrat mycket kring kunskap i herr Larssons huvud...

Jobbade faktiskt förmiddag idag och jag måste säga att det välkomnande jag fick av kunder på morgon och lunchklass var enormt värmande. Att jag varit så saknad gick rakt in i hjärtat. STORT tack för att ni bekräftar mig så fint <3. 

Idag spelade jag och Hanna in en Pod (släpps tor 12 okt) och där pratade vi mycket om just kunskap. Att allt vi erbjuder dem som vill kliva in i vår "Sana-familj" egentligen handlar om att öka kunskapen om sig själv...

  • Precis nyss fick jag ett mail från företaget som vi hyr villor av i Portugal. Villan vi precis kommit hem ifrån var den bästa vi hyrt under de 5 år vi varit i Portugal och den vill vi så klart hyra igen. Nu fick jag veta att den är ledig den 19-26 maj 2018 vilket är exakt den vecka vi vill ha den. Så nu blir det kunskapslyft i solen även våren 2018. Endast åtta platser gör att vi får en liten härlig grupp. 
  • En annan nyhet i kunskapens tecken är att vi släpper vår tredje utbildning i RTL (Reday to Lead Sanayoga) våren 2018. Den handlar precis som vår Coachutbildning (Ready to Coach) främst om att lära sig att hitta, stärka och utveckla svaga delar inom sin träning. Kunskapen att lära sig lyssna på sin egen kropp och sitt eget sinne kan den sedan vill använda för att lyssna på egna elever om man väljer att gå vidare och dela med sig av sin kunskap till andra. Precis som att kunskapen om hur man bygger upp en klass kan användas för sin privata träning eller för klasser man leder som lärare i Sanayoga. 
  • En tredje nyhet som lämnar vår "vision board" och blir verklighet är streamade videoklasser. Detta blir en pemium-utveckling av livsstilsklubben som äntligen skall få det innehåll jag en gång visionerade om. Gamla klubben kommer att finnas kvar som en Standard-nivå. När vi kör igång kommer vi i centret att erbjuda två klasser per vecka med färre deltagare där vi har en videokamera som spelar in klassen. Syftet är att filma när Hanna tränar men det ger videon bättre energi med elever så den som är med får acceptera att man kan komma med på bild. Det blir en lite mer avancerad klass och en mer basic. Dessutom spelar Hanna in en kortare teknikvideo där hon förklarar det viktigaste som ingår i veckans klasser. Den som väljer premiumversionen av Livsstilsklubben kommer alltså att få tre färska videos per vecka. Man kan streama dem under en hel vecka, ända fram tills nästkommande veckas videos släpps. Det här ger oss möjlighet att sprida vår Sanakunskap till alla som inte har möjlighet att komma till oss i centret. 

Så tänk på kunskap när du tänker på oss och oavsett om du åker på våra resor, går någon av våra utbildningar eller är med i livsstilsklubben så är du en del av dem som får vår Sanafamilj  att växa.

Tack för att du läser mina tankar

 Skriven av Petter den 11 oktober 2017 18:01.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.