Kunskap går i arv

Vi kan inte dela med oss av mer än vi har...

Det händer saker i centret... Har du hört den förr kanske? =). 

Jo och det är toppen i så fall för utan rörelse dör vi och är det något ord som ekar extra mycket i våra lokaler just nu så är det..

UTBILDNING

Vi försöker nu förpacka allt vi gör inom kategorin utbildning. Allt handlar om att få så många som möjligt att må så bra som möjligt. Mer konkret innebär det att vi skall dela med oss av den kunskap vi besitter inom de olika produkter vi erbjuder så att kunden med ökad kunskap själv kan ta de steg som man känner sig redo för.

Därför försöker vi hela tiden allt mer förfina och paketera det vi har för att väcka intresset för sin egen hälsa hos oss själva, hos våra lärare och våra kunder.

Även om jag idag är betydligt sundare än förr har egentligen hälsa aldrig varit särskilt prioriterat i mitt liv. I företaget har jag mest fokuserat på att sköta business och att stötta Hanna i hennes kall. Men sedan mina leder gjort revolt har jag insett att jag måste titta mer åt det hållet. Och när man vill lära sig något måste man skaffa sig egen kunskap, det finns massvis av människor med enorm kunskap runt omkring mig men det är inte förrän denna kunskap landar i mitt eget huvud och kropp som det blir något värde av detta... Eller hur..?

Jag har tagit flera steg för att öka min kunskap. Ett jättekliv var att anmäla mig till en internationell coachutbildning. Kan ärligt säga att Hanna aldrig trodde jag skulle orka hålla ut men tji fick hon för efter nio månader har jag nu klarat tre av fyra tentor och har helt klart fler verktyg i mitt liv än tidigare. Ganska festligt är att min utbildning också gett verktyg att utveckla vår egen verksamhet. Dels vår indiviuella coachning av klienter men min nya kunskap har också inneburit att Hanna tog steget att starta vår egen Coachutbildning. En succé om jag får säga det själv för allt handlar om att ta hand om sig själv så mycket att man sedan kan dela det man har med andra.

En anna sak som jag får ta åt mig lite av i centret är våra oljor från doTERRA. Dessa blev jag rekommenderad av en extern coach jag anlitade. Jag köpte några flaskor men de var bara en liten del bland en massa andra tips så jag gav dem väl inte så mycket uppmärksamhet i början. Hanna dök som vanligt in i etiketter och innehåll och började använda dem mer än jag =). Innehållet visade sig så fantastiskt bra att vi nu har dem i vårt eget center. Sedan ett par veckor äter jag en kur med doTERRAs tillskott och något positivt händer med mina leder som jag inte riktigt vågar tro på ännu. Fortfarande ont men på ett mildare sätt. Något bra gör dessa oljor med mig i alla fall och min erfarenhet har gjort andra nyfikna. Vi hade en infokväll med oljorna förra veckan och det var så lyckat att vi nu planerar många fler.

Jaha, så sprang tiden iväg igen. Skulle skrivit lite om att jag håller på att lära mig bygga en ny livsstilsklubb för att ge våra kunder möjlighet att lära sig vår Sanayoga även om man inte bor i Jönköping. Får återkomma till detta ämne en annan gång så jag avslutar här. Men grundtanken är alltså att egen kunskap är något vi alla bör prioritera. För den vi är påverkar dem vi har omkring oss och då är det väl smart att bygga den bästa versionen av oss själva..?

Kram och tack för att du läser mina tankar.

 Skriven av Petter den 29 november 2017 15:00.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.