En hyllning till en dunderanställd...

Aldrig har vår ledningsgrupp varit mer synkad än nu...

Ibland måste man ta sig i kragen och lyfta fram positiva saker på sin arbetsplats. Risken är annars lätt att bara de negativa sakerna får utrymme vilket så klart skapar onödig obalans. 

Idag vill jag lyfta fram Johanna som ingår i Sana Yoga & Näringscenters ledningsgrupp. Man skall ha klart för sig att det inte är lätt att vara en tredje person i en ledningsgrupp där de två första är gifta med varandra. Att lyckas skapa en tre-enighet med en total kontrollmänniska och en som knappt vet vilken årstid det är värt en extra eloge.

Jag och Hanna lever ju med vårt företag hela tiden, både i centret och privat. Därför händer det ibland att vi tror att vi informerat Johanna om saker som vi bara pratat om privat. Detta är dock mer ovanligt idag sedan vi infört våra obligatoriska ledningsgruppsmöten. Tydligheten och informationen har gjort Johanna mycket tryggare i sin roll vilket utan omsvep ökat utvecklingen i hela centret. Johannas roll blir allt tydligare även för resten av personalen.

Vi pratade i helgen Hanna och jag om vilken extra styrka vi har sedan ledningsgruppen skapats. Självklart avlastas jag och Hanna av Johanna men det jag känner som ännu viktigare är att Johanna idag bidrar mycket mer till utveckling med sina idéer och tankar. Det är det som är viktigt. 

Vi har mycket kvar att jobba på men för bara några år sedan hade jag och Hanna två bra men inte helt synkade visioner om framtiden. Något som säkerligen grumlade bilden av oss hos både personal och kunder. Idag är nog den bilden klarare. Dels genom ett mycket mer synkat ägarpar men dessutom förstärkt av en Johanna som dagligen ger kvitton på att all vår tillit till henne ger mångfalt tillbaka. 

Vi har fler stjärnor i gänget men dagens tanke vill jag alltså ge Johanna. Jag är så jäkla stolt över ditt engagemang i att utveckla verksamheten. Lika tacksam över ditt trevliga bemötande av kunder och sist men inte minst ditt tålamod med att stötta och ibland täcka upp för din chef i obalans. 

Tack Johanna!

 Skriven av Petter den 7 juni 2017 20:00.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.