Livsstil

SANA LIVSSTIL

Vår övertygelse är att du aldrig kan bli starkare än din svagaste länk. Därför vill vi ge dig mer kunskap om alla viktiga delar som behövs för att uppnå optimal hälsa. Vi arbetar med Sana Livsstil som innebär ett ”holistiskt tänk” (helhetstänk). Hos oss kan du lära dig mer om Sana Livsstils åtta viktiga länkar som är: rätt näring, sömn/vila, röra sig rätt, rent vatten, djup andning, solsken/dagsjus, giftfri/detox, och positiva tankar/kärleksfulla relationer. Vi blir alltså inte bara vad vi äter utan också vad vi dricker, tänker, smörjer på vår hud med mera. Låt våra artiklar under livsstil inspirera och ge dig ny spännande kunskap. Öppna ditt sinne och testa dig fram till det som passar just dig.


 • Att förändra attityd och inställning Fri artikel

  Vår verklighet är som oftast baserad på vad vi tror och tänker om oss själva och detta stämmer inte alltid med sanningen. Vi tenderar att tänka och ha inre föreställningar om hur vi är, vad vi kan, vad vi inte kan som i sin tur kan hindra oss från att växa och utvecklas som människor. När vi förstår detta så har vi större möjlighet att se varför vi inte är riktigt n&...

 • De fyra elementen Fri artikel

  Vatten, eld, luft och jord kallas också för de fyra elementen. Dessa element är alla viktiga för allt fysiskt liv men också i ditt medvetande och i din personlighet. När alla dessa fyra integreras i livvstilen skapas en helhet och balans. I denna blogg bersättar jag mer om respektive element.

 • Att sätta mål Fri artikel

  Att sätta mål är viktigt! Men hur sätter man mål och vad är viktigt? Vi behöver också få verktygen för att kunna bemästra hinder som kommer på vägen.   

 • Tar du ansvar över ditt liv? Fri artikel

  När vi är vuxna så borde vil väl ändå ta ansvar över vårt liv? Grejen är att de flesta vuxna INTE gör det!  Hur är det med dig? Tar du ansvar över ditt liv?

 • Vad är mineral foundation? Fri artikel

  Finns det någon makeup som är hälsosam? Fungerar ekologiska foundation produkter? Ser det naturligt ut? Huden är vår tredje njure och påverkas av allt vi lägger på den?

 • Eteriska oljor-Lavendel Fri artikel

  Eteriska oljor, även kallade essentiella oljor är doftämnen som kommer från frön, bark, blommor och andra delar från plantor. Det finns massor av användningsområden och olika oljor. Idag tar jag upp den absolut vanligaste av dessa oljor...

 • Bli den bästa versionen av DIG Fri artikel

  Vet du om hur viktig du är? Att du är den viktigaste personen i ditt liv? Arbeta därför dagligen att bli den bästa versionen av DIG!

 • Sitta - är det det lika dåligt som att röka? Fri artikel

  Nu pratas de mycket om att "sitta är det nya röka". Är det verkligen lika farligt att sitta som att röka och kan man verkligen jämföra detta?  Här kommer jag ge min syn på det hela och förklara hur man menar med själva uttrycket.

 • Walk the talk Fri artikel

  I mitt arbete som hälsocoach och sanayogalärare handlar det hela tiden om att leva som jag lär och var en "sann" förebild för mina elever och klienter. Jag kan i min coaching och undervisning hjälpa människor att må bättre och få egna verktyg för att hålla sig friska och uppnå optimal hälsa.

 • Solen - vän eller fiende Fri artikel

  Många är rädda för solen och vågar inte vistas i den när den väl visar sig. Men solen är faktiskt vår vän och den hjälper oss att rena huden. Problemet uppstår bara om huden och kroppen är överbelastad av gifter.

 • Gör du det du älskar? Sana

  För att få ut mesta möjliga av de vi sysslar med behöver vi en bra balans mellan hälsa, arbete, närvarande i nuet och kärleksfulla relationer. Dessutom behöver vi känna att vårt arbete är meningsfullt och givande.

 • Matlagning Sana

  Tycker du om att laga mat? Matlagning är nämligen en viktig del för att uppnå en optimal hälsa och bli det bästa exemplaret av sig själv. Att laga sin egen mat är ett absolut måste (om man inte har möjlighet att anställa en egen kock :)) för att få bästa möjliga mat med hög kvalitet samt med mycket kärlek! Det behöver inte alls vara speciellt krångligt eller komplicerat utan det handlar bara om ...

 • Hur mår du egentligen? Sana

  Alla människor har rätt till att må riktigt bra och uppnå optimal hälsa!  Är du en av dem som vill må bättre men får inte riktigt till det? Känner du dig osäker på hur du skall göra och kanske förvirrad över alla hälsoråd som finns? Känns det som du har provat mycket men ingenting har fungerat riktigt? Din kropp är fantastisk och designad för optimal hälsa om du bara ger den ...

 • Huden Sana

  Denna veckan vill jag slå ett slag för hudvård och ge dig tips om hur du skall ta hand om den inifrån och ut. Kom ihåg att dun hud är din tredje njure och tar upp allt som du lägger på den.

 • Sana utbildningar Sana

  Skulle du vilja lära dig mer om Sanayoga, skulle du vilja kunna undervisa i Sanayoga, skulle du vilja coacha andra till en bättre hälsa eller vill du bara må bättre själv? Då är våra utbildningar något för dig!

 • Länk - vatten Sana

  Vi består till ca 75% vatten . Utan vatten skulle ingenting fungera i kroppen. Vatten behövs för mängder av funktioner i kroppen. Hur mycket vatten skall man egentligen dricka och är det verkligen viktigt att dricka renat vatten?

 • Kroppsvård Sana

  Huden är kroppen största organ och påverkas av allt vad vi smörjer på den. Huden är annorlunda på hela kroppen och behöver därför olika vård. Ansiktet t.ex behöver olika beroende på om den är fet, torr, känslig eller åldrande. Kroppen i sin tur kan kännas torr, flagande, ha torrhetsfläckar, ha svamp, klåda och behöver sin egen vård.

 • Vinterjacka på huden Sana

  Jag är en riktig hälsnörd och älskar att ta hand om min kropp och mitt sinne. Allt kommer från insidan men jag vet ändå hur viktig det är att skydda vårt största organ även på utsidan - jag tänker då på huden. Den mest utsatta delen är ju ansiktet och nu i skrivande stund (januari 2017) så både blåser det och regnar snöblandat från himlen...

 • Deodorant Sana

  Är du som många andra människor som använder deodorant? Du bara "rollar" på under dina armar utan att reflektera särskilt mycket över vad det innehåller eller hur det påverkar din kropp. Så länge det luktar gott och inte luktar svett helt enkelt!

 • Sömn Sana

  Alla mår vi bra av en god och djup sömn och det är också en av de viktiga länkarna för optimal hälsa. Sömnen är också en indikation på vårt välbefinnande och idag har det tyvärr blivit ett folkhälsoproblem...  

 • Människokroppen är fantastisk Livsstilsklubben

  Visste du att du kan påverka din kropp och hälsa genom att göra positiva förändringar i rätt riktning? Mat och livsstil är fantastiska verktyg för att få kroppen att blomstra och livsenergin att flöda. När vi äter näringsrik mat, rör på oss mer, sover ordentligt osv har vi allt att vinna.

 • En helt vanlig dag i mitt liv Livsstilsklubben

  Jag lever med hälsa och träning hela dagarna och året om. Men många undrar hur jag får ihop livspusslet med allt vad det innebär. Ibland så måste ju även en sådan som jag "ta nya tag", eller?

 • Plastbanta Livsstilsklubben

  Är detta en ny diet månntro? Nja, det beror på! I dagens artikel pratar jag om hur vi kan förbättra vår hälsa och miljö genom att välja bort mycket plast till bättre material. Varför inte börja med det som finns i köket?

 • Åldrandets gåta Livsstilsklubben

  Kan vi påverka åldrandet? Spelar den någon roll hur jag väljer att leva eller är det bara generna som påverkar? Spelar det någon roll vad jag äter eller är det bara "slumpen" som påverkar hur gammal jag kommer bli? På semestern läste jag boken "Åldrandets gåta" av Henrik Ennart som jag varmt kan rekommendera alla att läsa. I denna artikel citerar jag några av alla spännande fa...

 • Bästa knepen att lyckas med din hälsa! Livsstilsklubben

  Vad är det som gör att vissa lyckas medans andra ständigt och jämt misslyckas med sina livsstilsförändringar? Finns det vissa knep man kan ta till? Här kommer mina absolut bästa tips som verkligen hjälper om du följer dem.

 • Få ut mer av livet Sana

  Dagarna som kommer och dagarna som går det är det som kallas livet.... Här kommer mina tankar om att få ut mer av just livet 😘

 • Behöver man egentligen en toner? Sana

  Toner eller ansiktsvatten är en av de hudprodukter som många tvekar på att införskaffa. Både i tron på at den är överflödig samt för att spara in på kostnader. Här beskriver jag vad en toner gör för huden och varför den behövs i ditt hudprogram.

 • Sun Love Livsstilsklubben

  Solskydd som ger huden ett naturligt skydd utan kemikalier finns faktiskt att få tag på. Vi har valt ett speciellt märke för ansiktet eftersom huden där är extra känslig och extra utsatt och ett annat märke för kroppen. Sun Love som är för ansiktet och är hur bra som helst! Här får du mer info om denna fantastiska produkt. ☀️

 • Immunförsvaret Livsstilsklubben

  Vad är det som gör att vissa aldrig blir sjuka och andra drabbas ofta? Kan man påverka sitt immunförsvar och är det någon idé att hjälpa kroppen om man redan är sjuk?

 • Allergi Livsstilsklubben

  Allergisk? Många människor lider av pollen och/eller andra typer av allergier. Det finns mängder av saker du kan göra som är helt naturligt för att läka och balansera upp.  

 • Rensa i röran och väx som människa Livsstilsklubben

  För att vi skall fortsätta växa som människor så är det viktigt att hålla ordning  i och utanför kroppen. Fysisk rening är lika viktigt som mental städning.  Hur längesedan var det du städade ditt garage eller förråd? Många fyller sina garderober, hem och kontor med så mycket saker som bara tar upp plats och faktiskt också dränerar energi.

 • Eteriska oljor Livsstilsklubben

  Jag är väldigt förtjust i eteriska oljor och har bytt ut all parfym till detta istället. Jag har valt oljor som är helt naturliga utan några syntetiska doftämnen eller andra gifter. Jag väljer mellan fem olika blandningar som alla passar mig vid olika tillfällen och olika sinnesstämningar.

 • Epsomsalt Livsstilsklubben

  Renade magnesium salt fungerar bra att bada i, skrubba kroppen, lindrar muskelvärk och "drar" ut gifter ur kroppen. Här kommer mängder av tips och tricks hur det kan användas:

 • Hårvård med kokosolja Livsstilsklubben

  Kokosolja har blivit väldigt populärt att använda i hud- och hårvård. Det är dock viktigt att välja kokosolja som har så pass små molekyler att den lätt kan penetreras av huden. Många kvinnor i Indien, Sri Lanka, Indonesien, Malaysia, Burma, Filippinerna och i Karibien har under århundraden använt kokosolja i just håret för att hålla det mjukt, starkt, långt och för att behålla s...

 • Svaga länkar Livsstilsklubben

  Du blir aldrig starkare än din svagste länk! Har du hört mig säga detta förr? Om du är bekant med mitt sätt att se på hälsa så är detta säkert ingen nyhet för dig. Genom att regelbundet kolla igenom sina olika länkar så kan man enkelt se vad som är svagt och göra en åtgärd.

 • Aldrig sjuk, plötsligt sjuk Livsstilsklubben

  Har du någongång råkat ut för att bli ordentligt sjuk fastän du aldrig blir sjuk? Vad är det då som orsakar detta plötsliga påhopp när man dessutom tar hand om sig själv extremt bra?    

 • Huden - vår tredje njure Livsstilsklubben

  Har du lagt märke till hur vissa människor har en riktigt "glowing" hud. Vad beror detta på och hur kan man påverka sin hud på bästa, mest naturliga sätt?

 • Resa Livsstilsklubben

  Att regelbundet besöka nya platser är både nyttigt och utvecklande för kropp och själ. Att våga lämna sin trygghetszon och bryta vardagen för ett tag är något jag rekommenderar alla. 

 • Utmattade binjurar Fri artikel

  Hur skall man undvika utmattade binjurar och hur kan man läka och återhämta dem? I denna artikel tar jag upp hur man får det, vilka symtomen är och hur man blir frisk igen.

 • Att vara tacksam och känna tacksamhet Livsstilsklubben

  Se till att spendera en stund varje dag med att känna tacksamhet över allt du har i livet. 

 • Vatten - naturens rening Livsstilsklubben

  Tänk att vi består av ca 70% vatten och att kroppen ständigt behöver hjälp för att hålla vätskebalansen optimal. Viss mat innehåller mycket vatten och annan dränerar kroppen i sin tur på vatten. Hur mycket vatten skall man egentligen få i sig dagligen och är det skillnad på vatten och vatten?

 • Egentid Livsstilsklubben

  Vet du egentligen hur viktig egentid är? Hur viktigt det är att regelbundet bara få vara i lugn och ro. Ta en sak i taget och släppa taget om vardagens alla måsten och krav!

 • Sana - en livsstil Livsstilsklubben

  Ordet Sana betyder "sund och förnuftig". För mig innebär det att leva sitt liv så hälsosamtt och naturligt som möjligt med allt vad det innebär.

 • Gifter Livsstilsklubben

  Vår kropp är en fantastisk organism som klarar av att hålla oss vid liv med allt vad det innebär. Men hur mycket gifter klarar vi egentligen av och vilka organ är ansvariga för att eliminera avfallen.    

 • Lyckad formtopp Livsstilsklubben

  Jag träffar många människor som önskar att komma i sin absoluta toppform. De kämpar och kämpar, många gånger utan resultat och många gånger med stor besvikelse över att de inte lyckas. Här kommer därför mina bästa tips för dig som vill komma iform och få en vältränad kropp en gång för alla.    

 • Sköldkörteln Livsstilsklubben

  Det är vanligare än vad man tror med sköldkörtelproblem och det drabbas oftast kvinnor. En låg sköldkörtel (hypotereos) är vanligare än hög sköldkörtelfunktion (hypertyreos).

 • Giftfri Parfym Livsstilsklubben

  Har du någon funderat på vad din parfym innehåller? Vet du att din favorit kan innehålla hormonstörande ingredienser? Visste du hur mycket naturliga aroma oljor kan påverka ditt sinne? Pigga upp, ge ny kraft, göra dig glad, lugna sinnet, sova djupare och bättre mm.  Jag själv älskar att dofta gott, det gör mig på gott humör, jag känner mig ren och fräsch samt får mina medmänniskor att trivas i ...

 • Vinterjackan på Livsstilsklubben

  Precis som du vill ha varmare och mer "skyddande" kläder på vintern så behöver också din hud extra skydd i form av fukt och näring. I denna artikel ger jag dig tips på hur och vilka produkter från Annmarie Gianni som är bäst för detta.

 • "Packa in" ansiktet Livsstilsklubben

  Ansiktet blir utsatt för mycket då det som oftast är ganska oskyddat. Sol, väder, vind, inomhusklimat, strålning osv. Att regelbundet hjälpa huden med inpackning är något jag varmt rekommenderar alla (även män).

 • Sana hälsa Livsstilsklubben

  Njutning, skratt, inre ro, lycka, vila och sömn är alla viktigt för en "Sana hälsa" (optimal hälsa). Detta liksom intag av frukt och grönt gör också kroppen basisk (alkalisk). Oro, stress, ilska, hat, avundsjuka, skaller, rädsla och brist på sömn är försurande och gör kroppen sjuk. Här kommer mina bästa hälsotips för att uppnå Sana hälsa!

 • Solskydd och D-vitamin Livsstilsklubben

  Idag pratas det mycket om hur viktigt det är att både skydda huden för solskador samt vad viktigt det är att vi får i oss viktig D-vitamin. Hur är det då med naturligt solskydd? Hur skall man förhålla sig till det och får man verkligen hudcancer från solen?

 • Unscented Facial Oil Livsstilsklubben

  Är du känslig för dofter? Vill du ha en naturlig och högpotent produkt som inte luktar för starkt? Det finns en underbar produkt från AnnMarie Gianni som inte luktar stark, fungerar för känslig hy och som hjälper mot rynkor och fina linjer.

 • Tacksamhet Livsstilsklubben

  Hur ofta känner du tacksamhet över ditt liv och över allt du har? Ju mer du tränar på att känna tacksamhet och se dig dig själv i glädje och i positiva situationer desto bättre. 

 • Herbal Facial Oil för normal/kombinerad hy Sana

  Jag älskar ett hudmärke som heter Annmarie Gianni. De använder oljor i alla sina produkter eftersom de har så mycket otroliga effekter och fördelar. Här tänkte jag berätta lite mer om just Herbal Facial Oil for Normal Combination Skin.

 • Solsken/Dagsljus - Länk nr 2 Livsstilsklubben

  Om vi skulle stänga i världens starkaste man i ett mörkt rum utan fönster så skulle han tillslut bli svag. Vi behöver solljus och dagsljus för att fungera. Kroppen kan inte fungera och bilda livsviktigt D-vitamin om vi inte exponerar oss för solen. Lär dig mer om denna livsviktiga länk till optimal hälsa.

 • Hej jag heter Hanna Sana

  Hej jag heter Hanna och jag är livsstilscoach och yogalärare. Jag försöker ta hand om mig själv extremt bra, varje dag på bästa sätt.  Jag är inte på något sätt perfekt utan arbetar ständigt med att utveckla och lära mig mer om mig själv och om allt som har med en optimal och hälsosam livsstil att göra.  

 • När är det tillräckligt? Kroppen har svaret så lyssna! Livsstilsklubben

  Har du någon gångt blivit besivken och frustrerad över att du plötsligt drabbas av en förkylning, flunsa eller värk i kroppen? Sjukdom tvingar oss att dra ned på tempot och är ett budskap till oss själva - TIME OUT! Men behöver det verkligen gå så långt till att det blir en sjukdom? Nej, givetvis inte om vi bara stannar upp och lyssnar på kroppen mycket tidigare.

 • Kokosolja - mirakel för munhygien och vackert hår Livsstilsklubben

  Vitare tänder, bättre munhälsa och vackrare hår! I denna artikel delar jag med mig mina bästa tips om hur man kan använda den fantastiska kallpressade kokosoljan. Se till att alltid ha en burk med hög kvalitet hemma. Öppna burken och känn att den doftar friskt och fräscht innan du använder den till något. Här kommer tips om hur du kan använda denna mirakelolja!

 • Kan man gå ned i vikt genom positivt tänkande? Livsstilsklubben

  Kombinationen av att träna vår optimala yogaform, äta rätt och tänka rätt gör det enkelt att komma iform och öka vår hälsa. Yogan ger oss en vältränad kropp och ett lugnt sinne. Rätt mat iform av en hög andel alkalisk mat ger oss en basisk, frisk och välmående kropp. Med rätt tankar är sedan allt möjligt och själva "pricken över i:et".

 • Bara vara dag Livsstilsklubben

  Hur ofta stannar du upp och tillåter dig själv att bara vara? För att få ut maximalt av våra liv så måste vi regelbundet dra i handbromsen och tillåta oss själva att stanna upp, reflektera och lyssna innåt.

 • Annemarie Gianni Skin Care Livsstilsklubben

  Äkta - Vild - Vacker Naturlig och ekologisk hudvård som du verkligen kan lita på. Gjorda på vilda växter som ger den renaste och mest naturliga hudvård du kan tänka dig. Använd produkterna och se resultaten själv, ungdomlig, vacker och strålande hy!

 • Sömntips - 14 vägar till bättre sömn, redan i natt! Livsstilsklubben

  Det blir bara vanligare och vanligare med sömnproblem. Vår moderna livsstil, koffein, alkohol, för lite/för mycket träning, stress och flera andra faktorer håller vår kroppar ständigt vakna. Hur skall man då göra för att få kroppen i balans och åter komma in i bra sovvanor? Här kommer 14 bra tips:

 • Nässköljning Livsstilsklubben

  Jag har börjat skölja min näsa regelbundet igen. Gjorde det för flera år sedan men har på något sätt glömt bort hur bra det är. Det var inte förrän jag drabbades av en envis förkylning med täppt näsa som följd som jag återigen började med denna suveräna metod. Förutom att näsan blir ren, får rätt pH och blir fuktig så tycker jag också att andningen fungerar b&aum...

 • Rörelser - Mat - Tankar Livsstilsklubben

  Livsstilsklubbens filosofi för optimal hälsa är: Rör på dig - Ät rätt - Tänk rätt Här följer en fördjupad beskrivning om respektive punkt så du lättare kan ta till dig och göra de förändringar som passar just dig.

 • Medveten andning Livsstilsklubben

  Andningen förser kroppen med syre och är viktigare än både vatten och näring. Kroppens alla celler och organ förbrukar stora mängder syre. Cellerna tillsammans med organen har samma grundläggande behov och kräver ständig tillförsel av först och främst syre därefter vatten och sist (men inte minst) näring. Dessa behov tillgodoses genom att vi andas rätt, dricker vatten och äter rätt mat.

 • Grattis - du gjorde det! Livsstilsklubben

  Du är helt fantastisk! Du har klarat utmaningen i 4 veckor! Verkligen värt att fira med en nyttig smoothie!

 • 10 vägar till ett lyckligare liv Livsstilsklubben

  Förutom att äta bra mat, röra på oss, yoga, meditera och sova så behöver vi också jobba med oss själva mentalt. Förvisso mår vi bättre mentalt när vi tar hand om oss själva men det räcker dessvärre inte hela vägen fram. Liksom yogan lär oss att ta ett steg i taget, lyssna inåt så måste vi också praktisera detta i vår vardag genom våra tankar och känslor. Genom att ...

 • Lyssnar du på din kropp? Livsstilsklubben

  Efter exempelvis en yogaklass eller en stunds meditation är det inte ovanligt att man känner sig mer alert, fokuserad och klarsynt. Att "lära känna" sig själv mer och "lyssna" på kroppens signaler  är oerhört viktigt och en av nycklarna för att uppnå en optimal hälsa. När vi hittar lugnet inom oss, släpper på stress och låter tankarna bara passera så känns allt så mycket en...

 • Äta lagom och bara vid hunger Livsstilsklubben

  Lika viktigt som att äta rätt är att äta lagom mängd mat. Med det menar jag att bara äta när man är hungrig och sluta äta när man är lagom mätt. Hur vet man då när man är lagom mätt? När du är lagom mätt är du inte längre hungrig och maten smakar heller inte längre lika gott som den gjorde när du började äta. Dessutom så skulle du lätt kunna fortsätta &...

 • Tandtvål Livsstilsklubben

  Det är viktigt att sköta om sina tänder då dessa skall tugga vår mat i många långa år. Någonstans har jag läst att av det som människor ångrar allra mest när de bli gamla är: 1. Att det jobbade alldeles för mycket 2. Att de inte tog bättre hand om sina tänder. Jag tror att detta är något vi alla kan ta till oss och tänka mer på eftersom det blir väldigt jobbigt att få ...

 • Hurra för Hurraw Livsstilsklubben

  Våra läppar är tunnare och känsligare än den övriga huden och kräver därför omsorgsfull behandling med rätt slags produkter. Läpparna utsätts ju för en hel del varje dag eftersom vi både äter, dricker och utsätts av väder, sol och vind. När jag växte upp använde vi tjejer nivea, vaselin och lypsyl på läpparna. Då mest för att det skulle se snyggt ut och för att det...

 • En dag i mitt liv Livsstilsklubben

  För att förändra sin livsstil till det bättre så krävs det att man arbetar in nya rutiner. Dessa rutiner skall då ersätta de eventuella sämre vanor man har haft tidigare och bli till nya bra sådana istället. Kom ihåg att "Rom inte byggdes på en dag" utan ta steg för steg i din takt så du "hinner" med dig själv. Mina rutiner har tagit flera år att bli som de är nu idag, de s...

 • Revolutionerande hudvård Livsstilsklubben

  Huden är kroppens största organ och fungerar ungefär som en stor mun. Allt som vi lägger på den slukar den glupskt och det blir snart en del av dig. Detta innebär att vi helst bör välja produkter som är så naturliga som möjligt och de skall vara något man skulle kunna stoppa i munnen. Nu för tiden finns det en hel del bra och naturlig hudvård att välja mellan. Det som däremot har varit svårare är a...

 • Hur man stärker sitt immunförsvar Livsstilsklubben

  Många tror att det är en del av livet att då och då bli sjuk och att det är något man bara får acceptera. Men sanningen är att bli sjuk är inget som man bara blir, det är något som man själv har försatt sig i. Att bli sjuk är INTE en del av livet utan ett tecken och ett symtom på att livsstil och kropp är i någon form av obalans. Kroppen kämpar in i det sista för att få dig att fö...

 • Mina fem bästa tips att känna mig rik på livet Livsstilsklubben

  Alla vet vi innerst inne att lyckan inte sitter i någon titel, pengar eller i materiella ting. Ändå kan det ibland kännas tungt när livet inte går som vi vill, när vi inte känner oss "bra nog" och när vi inte tycker att vi duger som vi är. Vad kan man då göra åt sådana situationer?

 • Fem sätt att bli av med celluliter Livsstilsklubben

  Celluliter är det som orsakas när giftigt fett som finns precis under huden trycks utåt mot  ytskiktet. Resultatet blir då ett apelsinskalsliknande och gropigt utseende. Förändringar i ämnesomsättningen, hormoner, stress, viktuppgång, stillasittande livsstil, sämre kosthållning och dåligt utrensning av gifter kan ge detta symtom.

 • Solskydd...solglasögon...Hur mycket solskydd behöver du e... Livsstilsklubben

  Många människor är idag väldigt rädda och försiktiga för solen. Det är skriverier och prat om hudcancer, fräknar, leverfläckar, rynkor och torr hy. Ju äldre vi är desto mer skyller vi också på solen... Faktum är att detta faktiskt inte är solens fel.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.