Barnvitaminer!

Denna vecka vänder jag mig till er som har barn i er närhet och som tycker att de behöver extra mycket vitaminer, mineraler och näring för att hålla sig friska!

Själv har jag tre barn i åldrarna 9, 10 och 16 och som jag bombarderar med näring för att de ska vara pigga och friska. Jag märker stor skillnad på dem när de inte får i sig de viktiga vitaminerna och mineralerna som behövs för att hålla bakterier och virus borta. Jag vill även att de ska få en bra grund att utgå ifrån gällande sin hälsa som de sedan kan falla tillbaka på när de är vuxna. Det ska vara självklart att ta hand om sig själv hela livet och att de lär sig redan nu att det faktiskt är möjligt att själv påverka hur man mår med vad man äter!

Det viktigaste att ge barnen varje dag, tycker jag, är:

Multivitaminer - mina får "Barn" som är tuggisar och "Daily" som är kapslar. Min mellan kille har svårt att svälja hela kapslar så han får tuggisarna:)

D-vitamin - jag varvar mellan flytande tillskott och tuggisar. De älskar den flytande!

Greens - tuggtabletter som innehåller mängder med Broccoli, spenat, vetegräs, spirulina, chlorella etc.

Probiotika - Tuggtabletter som håller deras tarmar och mage i schack. 80% av immunförsvaret sitter i magen!

C-vitamin - Jag boostar dem extra mycket just nu och de får detta i goda tuggtabletter!

Superfood - I deras smoothie boostar jag extra med goda superfoodpulver. Min flicka älskar blåbär, min tonåring hempaprotein och min mellanson äter vad som helst:)

Lycka till med de finaste som finns och var rädd om dem samt om er själva!

Många kramar

Johanna

 

 Skriven av Johanna den 4 oktober 2017 11:49.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.