INTROPAKET LÖR 14/10.

Optimalt första steg för alla som vill ha optimal utveckling!
Läs även om vår Basic nedan...

NÄSTA INTRO 14 OKTOBER...

Sanayoga har vi själva utvecklat och det är en helt unik yogaform och för dig som är ny rekommenderar vi framför allt följande två alternativ. Men hör av dig till oss om du är osäker så lotsar vi dig rätt. 

INTROPAKET slår vi alltid ett extra slagErbjuds vanligtvis under två timmar en lördag varje månad.

Du får givetvis träna praktiskt men den största behållningen våra kunder intygar är FÖRSTÅELSEN OM VARFÖR upplägget är som det är. På en vanlig klass förklarar lärarna naturligtvis hur övningen skall utföras men då finns inte tid att djupare förklara helheten kring själva formen. Introduktionen minmerar också prestationsångest för nya elever, i Sanayoga kan du varken vara dålig. för stel eller för svag.
I paketet ingår 2 timmar praktik varvad med teori och lån av yogamatta om du ej har egen. Betalande elever bjuder vi dessutom på tre tillfällen efter aktuell introduktion.
En intro passar lika bra för befintliga elever där vissa började hos oss innan vi skapade Sanayogan. Dessa har då inte fått upplägg presenterat med det förklarande sätt som en introlördag innebär. Vårt mål är att optimera utvecklingen i varje elev och det är vår fulla övertygelse att dessa lördagar starkt bidrar till detta oavsett vem som går dem. Hör av dig till receptionen för mer info och bokning.
Datum för Intropaket hittar du här...


Basic är också en mycket bra start för ny elev.

En öppen klass som bokas gång för gång men den som köper ett 20-kort har möjlighet att boka fast plats resten av terminen på Basic klass.
På Basic bekantar du dig med Sanayogans delar och varianter i ett lite långsammare tempo. Kontakta oss för mer info.

 Skriven av Petter den 22 augusti 2017 10:30.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.