SANA FÖRELÄSNING - OLJEINTRO 30 jan 2018!

NYA ÅRET DRAR VI IGÅNG MED DETOX....

Få en fördjupad kunskap i länken GIFTFRI där vi fokuserar på DETOX och hur eteriska oljor kan hjälpa till!

I vår vardag utsätts vi ständigt för gifter. De finns bl.a. i luften vi andas, i maten vi äter samt i kläder och hudprodukter vi använder.
Vi har en kropp som gör allt för att hjälpa oss hantera dessa gifter men vi behöver också hjälpa kroppen genom att minimera belastningen den utsätts för.

Detox/Giftfri ingår som länk i vårt livsstilskloncept och i denna föreläsning delar hanna med sig av sin kunskap om hur du både kan minimera framtida gifter och avgifta kroppen från de som redan belastar dig...

Liv kräver rörelse och det gäller även vårt företag. Vi ändrar, tar bort och lägger hela tiden till delar i vårt Sanakoncept för att inte stå stilla. 

En mycket uppskattad nyhet i "Sanafamiljen" är våra oljor från doTERRA. En helt fantastisk serie med eteriska oljor och så rena att de utan problem gick igenom Hannas nålsöga. Vi är så glada att kunna erbjuda dessa produkter som en del i vår verksamhet. Som doTERRA Wellness Advocates delar vi nu med oss av den kunskap vi har... 

"Det finns en olja för allt"
Oljorna inte bara doftar fantastiskt, innehållet kan även hjälpa både kropp och själ att komma i balans. I centret har vi endast ett mindre sortiment att visa men via vår egen dotterra webbshop kan du både se och handla hela doTERRAS sortiment. 

LÄNK HÄR...

Förmånliga priser online...
I centret får du ta del av vår kunskap men bästa affären kan du göra i vår unika doTERRA webshop, markera bara att du kommer från oss när du lägger första ordern. Då blir du nämligen "Wholesale kund" vilket ger dig 25% rabatt på ord rek. butikspriser. 

Vårt doTERRA team... 
Chansen är stor att du faller lika pladask som vi för dessa oljor. Använd dem och låt dem övertyga dig. Om du känner att du vill fördjupa dina kunskaper ännu mer inom doTERRA är du välkommen att höra av dig till oss. Vi söker alltid driftiga personer som vill hjälpa oss sprida nyttan av dessa fantastiska produkter vidare... 

 Skriven av Petter den 14 december 2017 09:33.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.