Artiklar

 • Bokningsvillkor våren 2018 Fri podcast

  Vi korrigerar bokningsvillkoren våren 2018.

 • Yoga på hotellrum Fri podcast

  Jag ser alltid möjligheter med att yoga var jag än befinner mig. Jag har yogat på många olika ställen under åren, ibland får knappt yogamattan plats och ibland har jag mycket space.

 • Sluta kämpa Sana

  Är du en person som tror att du måste kämpa i allt du gör? Som aldrig blir nöjd utan hela tiden måste göra mer? Om jag säger till dig att du kan sluta kämpa och istället ta det det lugnt och lyssna på kroppen, vad känner du då? Vad säger du om att försöka vara i nuet varje dag och så mycket som möjligt? Att vara här och nu är mitt mål i allt jag gör nu för tiden. Jag s&a...

 • Ger Sanayoga kondition? Sana

  När jag skapade Sanayoga så ville jag ha en sådan optimal träningsform som möjligt. Eftersom jag är väldigt mån om att själv kunna träna hela min kropp varje vecka så finns i Sanayoga allt jag behöver och det är hur smidigt som helst. Underbart med allt förpackat i en och samma träningform och dessutom lika mycket träning för mitt sinne och mentala hälsa. Vad är det då i Sanayoga som ger k...

 • Att förändra attityd och inställning Fri podcast

  Vår verklighet är som oftast baserad på vad vi tror och tänker om oss själva och detta stämmer inte alltid med sanningen. Vi tenderar att tänka och ha inre föreställningar om hur vi är, vad vi kan, vad vi inte kan som i sin tur kan hindra oss från att växa och utvecklas som människor. När vi förstår detta så har vi större möjlighet att se varför vi inte är riktigt n&...

 • De fyra elementen Fri podcast

  Vatten, eld, luft och jord kallas också för de fyra elementen. Dessa element är alla viktiga för allt fysiskt liv men också i ditt medvetande och i din personlighet. När alla dessa fyra integreras i livvstilen skapas en helhet och balans. I denna blogg bersättar jag mer om respektive element.

 • Att sätta mål Fri podcast

  Att sätta mål är viktigt! Men hur sätter man mål och vad är viktigt? Vi behöver också få verktygen för att kunna bemästra hinder som kommer på vägen.   

 • Tar du ansvar över ditt liv? Fri podcast

  När vi är vuxna så borde vil väl ändå ta ansvar över vårt liv? Grejen är att de flesta vuxna INTE gör det!  Hur är det med dig? Tar du ansvar över ditt liv?

 • Kollagen Fri podcast

  Vår hud består till 75% av kollagen och när vi åldras så minskar detta vilket innebär att huden blir mindre elastisk och får rynkor. Även muskler ,senor, benvävnad och ligament består av ca 80-85% av kollagen. Vad kan vi då göra för att bibehålla kollagenet längre upp i åldern?  

 • Hur börjar man en detox? Fri podcast

  Detox har blivit lite av en "innegrej", men vad innebär egentligen en detox och hur skall man börja? I dagens blogg berättar jag lite om hur du kan påbörja en detox på egen hand och vad som egentligen händer i kroppen.

 • Behöver du mer vitamin D Fri podcast

  Får du i dig tillräckligt med vitamin D? Det är nämligen väldigt vanligt att man går omkring med för låga nivåer. Viktigt är också att förstå att man kan känna av denna brist på olika sätt.  

 • Matkombinationer Fri podcast

  Hur vi kombinerar maten spelar en stor roll i vårt mående och välbefinnande. Teorin baseras på att olika mat smälter sämre om man kombinerar det på ett sätt än ett annat.

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.