Artiklar

 • Yoga på hotellrum Fri podcast

  Jag ser alltid möjligheter med att yoga var jag än befinner mig. Jag har yogat på många olika ställen under åren, ibland får knappt yogamattan plats och ibland har jag mycket space.

 • Sluta kämpa Sana

  Är du en person som tror att du måste kämpa i allt du gör? Som aldrig blir nöjd utan hela tiden måste göra mer? Om jag säger till dig att du kan sluta kämpa och istället ta det det lugnt och lyssna på kroppen, vad känner du då? Vad säger du om att försöka vara i nuet varje dag och så mycket som möjligt? Att vara här och nu är mitt mål i allt jag gör nu för tiden. Jag s&a...

 • Ger Sanayoga kondition? Sana

  När jag skapade Sanayoga så ville jag ha en sådan optimal träningsform som möjligt. Eftersom jag är väldigt mån om att själv kunna träna hela min kropp varje vecka så finns i Sanayoga allt jag behöver och det är hur smidigt som helst. Underbart med allt förpackat i en och samma träningform och dessutom lika mycket träning för mitt sinne och mentala hälsa. Vad är det då i Sanayoga som ger k...

 • Länk - träning Sana

  Vi blir aldrig starkare en vår svagaste länk och träning är en av åtta länkar till optimal hälsa. Kroppen behöver få röra på sig dagligen eftersom den är skapt för detta. Det kan vara allt från promenader till hård fysisk utmaning. Det kan vara yogaträning, posturalträning, träning med vikter, löpning osv. Det viktiga är att hitta något som passar just dig och som du tycker är ...

 • Tar du ansvar över ditt liv? Fri podcast

  När vi är vuxna så borde vil väl ändå ta ansvar över vårt liv? Grejen är att de flesta vuxna INTE gör det!  Hur är det med dig? Tar du ansvar över ditt liv?

 • Vad är mineral foundation? Fri podcast

  Finns det någon makeup som är hälsosam? Fungerar ekologiska foundation produkter? Ser det naturligt ut? Huden är vår tredje njure och påverkas av allt vi lägger på den?

 • Eteriska oljor-Lavendel Fri podcast

  Eteriska oljor, även kallade essentiella oljor är doftämnen som kommer från frön, bark, blommor och andra delar från plantor. Det finns massor av användningsområden och olika oljor. Idag tar jag upp den absolut vanligaste av dessa oljor...

 • Bli den bästa versionen av DIG Fri podcast

  Vet du om hur viktig du är? Att du är den viktigaste personen i ditt liv? Arbeta därför dagligen att bli den bästa versionen av DIG!

 • Cravings Fri podcast

  Har du sk "cravings" (sug efter specifik mat eller annat)? Kroppen är som en dator (biologisk). Den vet när den skall sova, vakna på morgonen, när den behöver gå på toaletten osv. Men varför få vissa "cravings" och vad betyder det?

 • Matdagbok Fri podcast

  En matdagbok är ett fantastiskt redskap för att förstå sig själv bättre, eller ett verktyg att använda tillsammans med sin coach.  För många kan detta vara lite jobbigt i början då man inte vill "se" sina beteenden utan är van vid att "stoppa huvudet i sanden". Men resultatet blir alltid väldigt bra eftersom man lär sig så mycket om sig själv när man både skriver och...

 • Övergångsdiet Fri podcast

  Är detta en artikel om mat för kvinnor i övergångsåldern undrar du kanske nu? Oavsett så uppmanar jag dig att fortsätta läsa för det är bra för vilken som 😜.

 • Varför blir man sjuk? Fri podcast

  Ibland verkar det krångligt att hålla sig frisk. Många tycker att de får "offra" för mycket för hälsan och att det inte är "värt" det. Jag vill påstå att det inte handlar om att avstå något utan det handlar istället om att få det absolut finaste man kan få - HÄLSA och ett LYCLIGARE liv.

 • Morgonkick! Fri podcast

  Behöver du en kick på morgonen för att komma igång?

 • Min nya favorit! Fri podcast

  Denna vecka måste jag dela med mig av fantastiska nyheter i centret!

 • Barnvitaminer! Fri podcast

  Denna vecka vänder jag mig till er som har barn i er närhet och som tycker att de behöver extra mycket vitaminer, mineraler och näring för att hålla sig friska!

 • Nu börjar torra läpp säsongen! Fri podcast

  Nu börjar jag känna av att mina läppar börjar bli lite torra då luften känns lite annorlunda och vi går in mer och mer i höstsäsongen!

Du besöker Sana.se med en gammal version av Internet Explorer. Tyvärr fungerar inte sidan tillfredsställande i Internet Explorer version 9 eller lägre.
Du kan antingen uppdatera Internet Explorer via Windows Update, eller installera Google Chrome eller Firefox.